Neviete, čo na raňajky? Takto začínajú deň celebrity

oats, overnight oats, porridge-3272113.jpg

Herečka Reese Witherspoon nedá dopustiť na svoje smoothie, modelka Vita Sidorkina má svoju zelenú šťavu a slovenský tréner Maroš Molnár má obľúbenú mliečnu kašu s kompótom a kakaom. Ak neviete, čo na raňajky, nechajte sa inšpirovať receptami známych osobností.

Mliečna ryža Maroša Molnára

Známy slovenský tréner Maroš Molnár vie, ako na chutné, zdravé a výživné raňajky. S fanúšikmi sa na svojom profile podelil o recept na mliečnu ryžu z knihy Fitlavia.

Tieto raňajky si môžete ako Maroš pripraviť večer. Polovicu uvarenej mliečnej ryže z hrnca preložíte do misky, poukladáte na krúžky nakrájaný banán a pár kúskov broskýň z kompótu. Zalejte zvyšnou časťou mliečnej ryže a na vrch ešte pridáte kakao. Po vychladnutí misku zatvorte a dajte do chladničky. Je to energetická bomba, preto sú tieto raňajky vhodné, ak vás čaká fyzicky náročný deň.

Obľúbené raňajky Dominiky Kid-Kovács

Dominika Kid-Kovács je jednoznačne milovníčka raňajok a veľa receptov pridáva aj na svoju sociálnu sieť. Nájdete tu inšpiráciu na chia pudingy, ovsené kaše, zdravé palacinky i mliečnu kašu. Tú si pripravuje v ryžovom mlieku. Na vrch pridáva kokosovo-mandľovú granolu, mandľové maslo, kakao, ryžový sirup a kiwi.

Jej obľúbenými raňajkami sú vločky. Tie zaleje horúcou vodou, pridá odmerku proteínu, lyžičku kešu masla a premieša.

Smoothie Reese Witherspoon

47-ročná herečka Reese Whiterspoon vraj toto smoothie pije každý deň už niekoľko rokov. Vyskúšali sme ho a je naozaj výborné. Zahŕňa veľa zeleniny aj ovocia. Vyjdú vám však z neho dve porcie, takže máte raňajky na dva dni.

Potrebujete naň dve hlávky rímskeho šalátu, špenát, jablko, banán, hrušku a kokosovú vodu. Z tohto množstva má dve porcie. Celý návod si môžete pozrieť vo videu.

Zelený džús, ktorý pije každý deň

Aj modelka Vita Sidorkina, ktorá bola v roku 2015 aj jedným z anjelikov Victoria´s Secret, roky raňajkuje každý deň to isté. Jej favoritom je zelený džús. Ten si pripravuje v odšťavovači. Potrebujete jablko, pomaranč, zeler a celú uhorku aj so šupkou. Na záver si do džúsu Vita ešte ručne vytlačí šťavu z polky citróna. Postup si môžete pozrieť aj vo videu.

Mohlo by sa vám páčiť:

Kúpite TU!

Kúpite TU!

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *