Obrad na móle alebo plachetnici? Na Slovensku môžete mať svadbu aj na DUNAJI! Aké sú ceny?

Zdroj foto: www.pexels.com

Hľadáte nevšedné miesto na svadbu? V ponuke je najnovšie aj Dunaj.

Vedeli ste, že svadbu môžete mať aj na Dunaji? Túto novinku na Slovensko priniesla svadobná agentúra Svadba na Dunaji. V ponuke na webovej stránke majú viacero svadobných balíčkov podľa počtu osôb.

Aké sú CENY?

Vybrať si môžete, či chcete malú svadbu pri svedkoch, alebo väčšiu do 60 ľudí. Svadobná agentúra uvádza aj orientačné ceny.

Najvýhodnejší balíček pre mladomanželov a dvoch svedkov stojí približne 1 800 eur. V cene je prenájom plachetnice, svadobný obrad na plachetnici, svadobný obed/večera pre 2 alebo 4 osoby, svadobná výzdoba – BASIC, ubytovanie pre mladomanželov, na plachetnici, raňajky pre mladomanželov a Nealko – NO LIMIT.

Cenu väčšej svadby s kapacitou do 60 ľudí odhaduje agentúra na 11 700 eur. V cene je prenájom reštaurácie, svadobné menu, polnočné menu, prenájom plachetnice, svadobný obrad na plachetnici, svadobná výzdoba – BASIC, ubytovanie pre mladomanželov na plachetnici, cateringový servis, tanečný parket v party stane pred reštauráciou a nealko – NO LIMIT.

S výhľadom na Dunaj

Priestory ponúkajú na brehu Dunaja v YACHTER CLUB-e Modrá Čajka v Čunove. V ponuke je svadobný obrad na námornej plachetnici, ktorá je jediná svojho druhu na Slovensku alebo na móle.

Obe sa nachádzajú priamo pod reštauráciou YACHTER CLUB – Modrá Čajka v Čunove, kde môžete mať po obrade svadobnú hostinu s výhľadom na Dunaj.

Svadobný tanečný rýchlokurz v Tanečnej škole TOP CENTRUM
Exteriérové rodinné fotografovanie, fotenie detí, rande foto, fotenie svadobného dňa

Prečítajte si tiež:

Foto: ilustračné

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *