Konečne: V pôrodnici pribudol desiatový vozíček pre mamičky

fruits, snack, healthy-3661159.jpg

4.4.2023

Novinka, ktorú ocení každá budúca mamička. Pacientky gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia v Krompachoch majú k dispozícii desiatový vozíček.

Užitočnú novinku pre budúce mamičky zaviedli na gynekologicko-pôrodníckom oddelení krompašskej nemocnice. Pacientky majú každý deň od 10.00 do 10.30 k dispozícii desiatový vozíček. Informovala o tom nemocnica, ktorá patrí do siete Agel.

pestrá ponuka

Z desiatového vozíčka si môžu vybrať jogurty, ovocie, pudingy, smotanové krémy, sušené slivky, detskú výživu, piškóty, mlieko, cereálie či dokonca croissanty a iné pochúťky.

„Vozík bol zakúpený za účelom zlepšenia pohodlia pacientiek na našom oddelení, keďže je naším cieľom poskytnúť najvyššiu úroveň zdravotnej starostlivosti. V súčasnosti už na desiatový vozíček dostávame pozitívne ohlasy a veríme, že bude pre naše pacientky prínosom,“ informovala vedúca sestra gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia krompašskej nemocnice, Bc. Klára Sedláčková.

Aké sú ohlasy?

Novinka má pozitívne ohlasy. „Wau, konečne sa to pohlo s tou stravou, viem, že pani primárka o to bojuje celý čas, som rada, že sa to posúva, lebo toho pečiva som sa aj ja najedla až až 🙂 toto je určite výživnejšia strava pre maminky,“ napísala Dominika.

„Konečne sa budúce mamičky poriadne najedia 👍Už bolo načase,“ dodala Lucka.

Prijali by ste aj vy takýto desiatový vozíček v pôrodnici vo vašom regióne?

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *