Ako pri mori: Zelená voda láka na piesočnú PLÁŽ aj palmy

Foto: Beach Bar Zelená Voda

Za vodou, pieskom či dokonca palmami, nemusíte chodiť ďaleko. Miesta, kde sa budete cítiť ako pri mori, nájdete aj na Slovensku. Jedným z nich je areál Zelená voda.

Möbelix

Nová pláž aj gastrozóna

Rekreačný areál Zelená voda sa nachádza dva kilometre od Nového Mesta nad Váhom. Vlani prešlo stredisko veľkými zmenami. Vytvorili tu piesočnú pláž, pribudli palmy i slnečníky. Rozsiahlou rekonštrukciou prešli gastrozóna aj sociálne zariadenia.

Výška vstupného

Vstup na plážovisko je spoplatnený. Dospelá osoba zaplatí 3 eurá, dôchodcovia a ZŤP majú vstup za 2 eurá a deti do 3 rokov majú vstup zdarma. Za ležadlo sa platí poplatok 3 eurá na deň.

Areál je otvorený každý deň, od pondelka do nedele, v čase od 9.00 do 18.00 hodiny.

Miesta pre karavany

„Stanovanie alebo karavan, je jedna z možností ubytovania v areále Zelená Voda. Kemp je umiestnený v príjemnom zalesnenom prostredí v blízkosti pláže. Návštevníci majú k dispozícii WC, sprchy s teplou vodou,“ uvádza beachbarrezort.sk.

V roku 2023 prvýkrát pribudla aj rezervácie karavanového miesta v kempingovom areáli Beach Bar Zelená Voda. Poplatok za karavan je 15 eur za noc. Pobyt bude dospelú osobu stáť 6 eur/noc, za dieťa do 12 rokov zaplatíte 4 eurá a za dieťa do 3 rokov sa neplatí. Za elektrickú prípojku sa dopláca 8 eur za noc.

Vhodná na kúpanie

Kvalitu vody počas letnej sezóny monitorujú hygienici. Aktuálny stav si môžete overiť na webe ÚVZSR. V 33. týždni, k 16. augustu bola voda vyhovujúca na kúpanie.

Mohlo by vás zaujímať:

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *